SEO boek voor webprofessionals

 

SEO boek "SEO voor Webprofessionals" 2015

Boekgegevens

Auteur: Ir. Alain P.J. Sadon
Uitgever: SEOguru / Vior Webmedia
Publicatiedatum: Augustus 2015
Druk: Derde, geactualiseerde druk
Beschikbaar in Ebook en Paperback
ISBN: 978-90-812896-5-8 (Paperback)

 

Bestel het boek

Prijzen zijn inclusief BTW
Ebook, PDF formaat (24,95)
Ebook, epub formaat (24,99), vanaf oktober 2015
Paperback, gedrukt (34,95)

 

SEO boek voor webprofessionals

De “Derde, geactualiseerde druk” van het populaire boek “SEO voor Webprofessionals” is uit! In het boek wordt op toegankelijke, nauwkeurige en overtuigende wijze beschreven wat iedere webprofessional op het gebied van SEO zou moeten weten. Onder ‘webprofessionals’ kunt u verstaan: webontwikkelaars, copywriters, marketeers, webshopbeheerders/ondernemers, SEO-adviseurs, opleiders, site-eigenaren en leidinggevenden.

Dit boek geeft structuur aan de ontwikkeling van Google-vriendelijke websites om zodoende maximaal te kunnen scoren in de organische (gratis) zoekresultaten, maar ook om optimaal te kunnen profiteren van de mogelijkheden die Google biedt. Dit alles door middel van technieken die overeenkomstig hun richtlijnen zijn. Het boek is niet alleen standaard lesmateriaal bij de seo trainingen van SEOguru, maar ook bij universiteiten (Leuven) en HBO’s (Windesheim).

Het boek bestaat uit 252 pagina’s (inhoudsopgave hier te downloaden) en is te bestellen als full color paperback bestellen of als ebook (pdf of -vanaf oktober 2015- epub).

Voor hen die de tweede druk al hebben gelezen is in de kantlijn van de pagina’s precies aangegeven waar de verschillen met deze derde druk zitten.

 

Blijf voordelig up-to-date

Er zal met enige regelmaat (gemiddeld eens per twee jaar) een nieuwe herziene versie van het seo boek verschijnen. Na de aanschaf van het boek wordt u de mogelijkheid geboden een kortingscode te ontvangen waarmee u deze update (als ebook) tegen een aanzienlijke korting kunt ontvangen. Zo blijft u eenvoudig en voordelig up-to-date op het gebied van SEO.

 

En steun meteen de vrijheid van pers…

Van iedere verkoop van het paperback boek gaat 2 euro naar een goed doel, namelijk Free Press Unlimited (ANBI goedgekeurd). De helft wordt bijgedragen door SEOguru en de andere helft door de kwaliteitsdrukkerij Vior webmedia. Door uw koop van het boek draagt u daarmee ook meteen een beetje bij aan het beschikbaar maken van betrouwbaar nieuws in landen waar geen of nauwelijks persvrijheid bestaat.

 

Behandelde onderwerpen

 • Wat omhelst het SEO vakgebied?
 • Wat mag er van een webontwikkelaar, copywriter, webmarketeer en SEO specialist worden verwacht?
 • Wat is de invloed van social media (Twitter, Facebook, Google+) op SEO (Social SEO)?
 • Wat behelzen de Penguin, Panda en Hummingbird updates?
 • Is een mobielvriendelijke website van belang voor SEO? En zo ja, op welke manier dan?
 • Hoe ziet een ideale websitestructuur er precies uit? En de URL’s?
 • Hoe ziet Google onze site, wat is de DOM en de invloed van programmeertechnieken (Javascript, Ajax, etc.)?
 • Wat moeten we doen om internationaal te gaan scoren?
 • Hoe kunnen we zoekresultaten verrijken met reviews, events, zoekvensters, etc. via semantische markup?
 • Wat is de Knowledge Graph en hoe varen we daar als bedrijf in mee?
 • Hoe schrijven we zoekmachine vriendelijke webteksten? En wat is in dat verband Topic Targeting?
 • Is dubbele content nu echt een probleem? Hoe daarmee het beste om te gaan?
 • Hoe scoren we met images, video’s, pdf’s, maps (‘Google Mijn Bedrijf’) en apps?
 • Wat zijn de beste (en slechtste) verwijzingen? Wat is linkearning?
 • Hoe zorgen we ervoor dat een goed scorende site goed blijft scoren?
 • Hoe voorkomen we, of reageren we op, penalty’s door Google? Hoe minimaliseren we de kans op hacks?
 • Met welke SEO tools kunnen we het beste onze analyses en metingen uitvoeren?
 • En veel meer…

Reviews

SEOguru SEO boek voor webprofessionals, herziene druk Naar duurzame topposities in Google via de SEOguru methode SKU UPC Model

We zien uit naar de 2015-versie van het boek! De 2014-editie hebben we verslonden : ) en het resultaat is dat onze site op onze zoektermen op #1 in Go

Aug 31, 2015 by Sifra
Bedrijfsnaam: Ukje 

We zien uit naar de 2015-versie van het boek! De 2014-editie hebben we verslonden : ) en het resultaat is dat onze site op onze zoektermen op #1 in Google staat.

Bedankt!

Groeten Sifra


Wat heb jij een geweldig boek geschreven. Een verademing na tal van SEO specialisten die ons niet konden uitleggen hoe het nu zit - en waar we wel voo

Jun 19, 2015 by Liesbeth Schievink
Bedrijfsnaam: TONN 

Wat heb jij een geweldig boek geschreven. Een verademing na tal van SEO specialisten die ons niet konden uitleggen hoe het nu zit - en waar we wel voor betaalden. En zowel mijn nerdy collega als ik - absoluut geen technicus - lezen met gemak, plezier en direct effect. Dus wij weten waar we binnenkort nog eens een cursus gaan volgen, wij verheugen ons er nu al op!


Zeer compleet en actueel boek over zowel de technische kant als content kant van SEO. Omdat ik vooral aan content werk, heb ik uit dit boek veel gelee

Apr 16, 2015 by Linda
Bedrijfsnaam: Leuk en Zinnig 

Zeer compleet en actueel boek over zowel de technische kant als content kant van SEO. Omdat ik vooral aan content werk, heb ik uit dit boek veel geleerd over hoe je de techniek van een site kunt optimaliseren. Daarnaast is het boek duidelijk geschreven. Een echte aanrader voor SEO-specialisten.


Uitermate prettig boek om te lezen: duidelijk opgebouwd, gaat genoeg de diepte in zonder te technisch te worden en ideaal om je SEO kennis aan te vull

Feb 16, 2015 by Thomas Lapperre
Bedrijfsnaam: Bloeise 

Uitermate prettig boek om te lezen: duidelijk opgebouwd, gaat genoeg de diepte in zonder te technisch te worden en ideaal om je SEO kennis aan te vullen. Ik raad het nu standaard aan klanten aan die zelf meer met SEO willen doen.


In de herziene druk van ‘SEO voor webprofessionals’ biedt Alain Sadon op heldere en gestructureerde wijze inzicht in de werking van zoekmachines.

Jun 25, 2014 by Wolter Tjeenk Willink, directeur
Bedrijfsnaam: Traffic Builders 

In de herziene druk van ‘SEO voor webprofessionals’ biedt Alain Sadon op heldere en gestructureerde wijze inzicht in de werking van zoekmachines. Het boek geeft een compleet en actueel beeld van de vele factoren die van invloed op zijn op de vindbaarheid van merken en websites. Zowel Techniek als Content en het opbouwen van autoriteit, via wat Alain toepasselijk “Link earning” noemt, komen aan bod. ‘SEO voor webprofessionals’ is een onmisbare handleiding wanneer men zelf met zoekmachine-optimalisatie aan de slag wil, en biedt de noodzakelijke handvatten voor online marketing verantwoordelijken die meer inzicht willen krijgen in de SEO werkzaamheden van een bureau.


SEO voor webprofessionals is mijn basisboek geweest bij de optimalisatie van mijn sites. Het heeft mij qua traffic enorm geholpen. Het boek behandelt

Jun 20, 2014 by Daniel Staal
Bedrijfsnaam: Huisvestingcuracao.com 

SEO voor webprofessionals is mijn basisboek geweest bij de optimalisatie van mijn sites. Het heeft mij qua traffic enorm geholpen. Het boek behandelt alle hoofdonderwerpen welke belangrijk zijn voor de rankings van je site en dus voor het succes van je organisatie. Ik heb het boek aan veel ondernemers en personen, werkzaam in de marketing, aangedragen en zal dat ook zeker blijven doen!


Met erg veel interesse het boek ‘’SEO voor webprofessionals’’ gelezen. Het geeft een heel compleet beeld van alle verschillende SEO-aspecten w

May 22, 2014 by Iris
Bedrijfsnaam: Canvascompany 

Met erg veel interesse het boek ‘’SEO voor webprofessionals’’ gelezen. Het geeft een heel compleet beeld van alle verschillende SEO-aspecten waarbij geen detail wordt overgeslagen. Daarnaast heb ik de schrijfstijl als zeer prettig ervaren en heb ik veel dingen direct kunnen toepassen. Een aanrader voor iedereen die met SEO aan de slag gaat, of al bezig is!


5.0 5.0 7 7 We zien uit naar de 2015-versie van het boek! De 2014-editie hebben we verslonden : ) en het resultaat is dat onze site op onze zoektermen op #1 in Google staat.Bedankt!Groeten SEO boek voor webprofessionals, herziene druk

Klik hier om ook een review te plaatsen


Submit your review
* Required Field

 

Bestel het boek

Prijzen zijn inclusief BTW
Ebook, PDF formaat (24,95)
Ebook, epub formaat (24,99), vanaf oktober 2015
Paperback, gedrukt (34,95)